Sterke afsluiting

De rit naar het sportveld was mistig, maar toch was er een grote opkomst bij de koffie op het terras. Dit keer was het de oude garde die er wat minnetjes bij zat, de jeugd was keurig op tijd op bed. Het zonnetje brak door en iedereen zou al bijna vergeten dat er gekaatst zou worden. Het was rustig op het veld, de jeugd was grotendeels op kamp dus was besloten om de senioren deze week te laten kaatsen en de jeugd de week daarop zodat zij ook allemaal nog een eerlijke kans hadden om de laatste krans van het seizoen te bemachtigen.

Er werd fanatiek gekaatst, bij de senioren B in een reguliere lijst en bij de senioren A dit keer in een KNKB poulesysteem. Het publiek zat ditmaal eerste rang in het zonnetje en kon genieten van heerlijke rally’s, fanatieke uitbarstingen en prachtige duiken. Ondanks het ontbreken van de jeugd wisten de senioren tot in de late uurtjes van de namiddag bezig te blijven. 

Er waren ook wat minder mooie momenten tijdens deze partij helaas. Jesse zakte al in het eerste earst door zijn enkel, waar na onderzoek een breuk in bleek te zitten. Hij was nog maar net terug uit het ziekenhuis en in het gips, toen Johannes al weer rechtsomkeert richting ziekenhuis kon, Christien zakte door haar knie. Toen Shortway vervolgens een bal op zijn hoofd leek te krijgen die bijna door de geluidsbarrière ging hield iedereen zijn hart alweer vast. Gelukkig schampte deze zijn wilde manen en sprong hij lachend overeind met de duim omhoog. 

Na afloop werden ook de bokalen uitgereikt voor het competitiekaatsen en het puntenklassement van de ledenpartijen.  Door het mooie weer bleef het terras nog lang gevuld en kunnen we van een geslaagde afsluiting spreken als bestuur. Familie Sterk, kaatsers, scheidsrechters, bediening en natuurlijk Taxi Johannes heel erg bedankt voor de mooie dag!

 

Prijswinnaars:

 

Senioren B

Eerste prijs: Jos Abbink (koning), Jinke Zondervan en Martien Korteweg

Tweede prijs: Edwin Mes, Marcel Merkies en Marjan Koster

Eerste prijs verliezersronde: Remco Regeling, Arnold Boers en Anja Poiesz

 

Senioren A:

Eerste prijs: Ben Krekelaar (koning), Gido Bos en Erik Overzet

Tweede prijs: Ewoud Zwaan, Wytze Mes en Marcel Wessels

Derde prijs: Egbert Heins, Joost van Es en Rutger Sterk

 

Bokalen:

Competitie: Wytze Mes

KV Yn ‘e Flecht: Egbert Heins