Wits vastgoedonderhoudpartij

 

Zondagmiddag 13:00, tijd voor de jeugd om de laatste ledenpartij van het seizoen te kaatsen! Wie gaat er met de laatste krans vandoor? De weersvoorspellingen waren niet gunstig, maar het was heerlijk kaatsweer. Het bleef de hele dag droog waardoor er ook steeds meer publiek kwam en pas laat in de middag werd het wat frisjes op het terras. 

De jeugd had deze dag het veld voor zichzelf en het idee dat ze niet op de senioren hoefden te wachten na afloop vonden ze heerlijk. Zij gaan vaker een weekend op kamp. Bij de jeugd B werd er vlot gekaatst, concentratie is nergens voor nodig, een koprol en dan opslaan. Gaan met die banaan! Prachtig om te zien dat het spelletje steeds beter wordt beheerst en dat er genoeg talent op het veld loopt voor de toekomst. Liam Nauta werd koning van de jeugd B deze partij.

Bij de jeugd A werd er fanatiek gekaatst, met een paar lange partijen. Iedereen kaatste voor de verandering in tweetallen, zodat ook iedereen vol aan de bak moest. Het zorgde voor leuke partijen. De finale was met 5-5 zeer spannend en mooi voor het publiek. Een sterke afsluiting van het seizoen. Bij de jeugd A werd Lars Bekker koning.

Na afloop werden ook de competitiebekers en de Yn ‘e Flecht bokalen uitgereikt.

Het terras werd opgeborgen voor de winter en het is helaas alweer tijd voor onze winterstop. Familie Graafsma, kaatsers, ouders, scheidsrechters, perkleggers en bediening bedankt en tot volgend seizoen!

 

Prijswinnaars:

 

Jeugd B

Eerste Prijs: Liam Nauta (koning) en Ilse Jonker

Tweede Prijs: Charlot Stam en Femke Valkema

Derde Prijs: Famke de Jong en Annalin Franckena

 

KV Yn ‘e Flecht Bokaal: Steffan Overzet

Competitiebeker: Yuri Sterk

 

Jeugd A

Eerste Prijs: Lars Bekker (koning) en Syl Wessels

Tweede Prijs: Tess Koster en Ilse Elzinga

Derde Prijs: Milan Dijkstra en Yuri Sterk

 

KV Yn ‘e Flecht Bokaal: Lars Bekker

Competitiebeker: Milan Dijkstra